Maas aan de Amstel

Elke werkdag tussen 16:00 en 18:00 uur bij RTVA Radio - Amstelveen

Welkom op mijn website!

Deze website maakt het mogelijk mijn programma's te beluisteren.

Ik verzorg de samenstelling, techniek en presentatie van mijn programma's, ik stel de gastenlijst op en nodig de mensen uit en bereid de gesprekken voor. Daarnaast stel ik de playlist samen.

Het programma "Maas aan de Amstel" bevat informatie en gesprekken, maar ook muziek uit alle windstreken op deze aardbol uit de periode van rond de jaren 50 van de vorige eeuw tot en met de hitlijsten van vandaag.

Het programma "Maas aan de Amstel-PuntNL" bevat uitsluitend Nederlandstalige muziek. Je komt in dit programma Lou Bandy en Wim Sonneveld tegen, maar ook Frans Bauer en André Hazes, Jan Smit en John de Bever, Django Wagner, Frank Boeijen Groep en nog veel meer.
Nieuw talent krijgt in dit programma ook een platform.

"Maas aan de Amstel" wordt live uitgezonden op dinsdag en donderdag tussen 16:00 en 18:00 uur bij Radio Amstelveen en wordt op deze uren ook herhaald op woensdag en vrijdag.

"Maas aan de Amstel-PuntNL" wordt live uitgezonden op maandag
tussen 16:00 en 18:00 uur en wordt op vrijdagmorgen herhaald tussen 10:00 en 12:00 uur en op zaterdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur.

Radio Amstelveen zendt 24/7 uit op frequentie 107.2 FM, via Ziggo radiokanaal 917, KPN radiokanaal 325 en via de livestream op www.rtv.nl.
Het programma is ook te beluisteren via de RTVA App op de mobiele telefoon of tablet.

De programma's zijn ook terug te luisteren via : www.maasaandeamstel.nl en via Facebook en Twitter.

Onder de kop "Uitzending gemist" staan de programma's zoals ze sinds
januari 2018 zijn uitgezonden.
U kunt ze beluisteren door de link aan te klikken of naar je browser over te brengen.